1 Ağustos 2019 Perşembe

Google Adsense Nedir? Kimler Para Kazanabilir?

2 yorum :

Google Adsense Nedir?

Sanal ortamın en çok kullanılan ve tercih edilen arama motoru Google’dır. Google bünyesinde geliştirilen ve websitelerin alt yapısında kullanılan birçok araç bulunmaktadır. Google adsense ise, website fonksiyonlarından sadece birisidir. Google adsense, esasında website sahiplerinin para kazanmasına yönelik çalışan bir sistemi barındırır. Peki website üzerinden nasıl para kazanılır?

Google Adsense Nasıl Kullanılır?

Google adsense hizmetinden yararlanabilmek için, öncelikle bir website sahibi olmanız gerekmektedir. Websitenin içeriği tamamen adsense şartlarına uygun olmalıdır. Google adsense şartları adlı yazımıza linke tıklayarak gidebilirsiniz. Google tarafından belirtilmiş olan şartları gerçekleştirdiğinizde web adresinizden para kazanmak için başvuru yapabilirsiniz. Eğer bir website sahibi iseniz, para kazanmaya başlayabilmeniz için öncelikle sitenize hit gelmesi gerekir. Hit, insanların bir sebepten dolayı sitenizdeki içerikleri incelemesidir. Sitenizi ziyaret eden ziyaretçi sayısıdır.

Google Adsense’den Kimler Para Kazanabilir?

Adsense hizmetinden herkes yararlanabilir. Websitesi olan ve gereken şartları getiren herkes Google adsense hizmetine başvurabilir onay aldığı an para kazanmaya başlayabilir. Sitenize gelen hit doğrultusunda Türkiye için 200TL ve üstü paranızı talep edebilirsiniz. Belirli kuralları olan Google adsense sistemini, para kazanma olayını gerçekleştirdikten sonra ihlal ederseniz sert cezalarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekten belirli bir gelir elde etme amacı ile adsense hizmetinden yararlanmak istiyorsanız, kurallara baştan sona kadar sadık kalmanız gerekir.

2 yorum :

  1. adsense den herkes kazanabilir 200 liraya ulaşınca bakiyeyi çekebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Faydalı bir bilgi olmuş 100% öz

    YanıtlaSil