2 Ağustos 2019 Cuma

Flyboard Nedir? (Tarihi ve Özellikleri)

5 yorum :


Flyboard Nedir?

Günümüzde zayıflamak ya da vücudumuzu zinde tutmak amacı ile çeşitli türlerde sporlar yapılır. Bu sporların bir takımı sizin için sıkıcı ve zor gelse de, bir kısmı gerçekten yaparken zevk aldığınız sporlardır. Son yılların en popüleri olan ve adeta tam anlamı ile spor severlerin gözdesi olan flyboard, su eğlencesi sporudur. Birçok ünlü ismin eğlenerek yaptığı ve hem moral motivasyon hem d vücutta gerçekten birçok yararı bulunan bu sporda adrenalini damarlarınızda hissedeceksiniz. Yoğun bir iş döneminden sonra, tarifsiz bir eğlence hayal ediyorsanız flyboardı denemelisiniz. Aynı zamanda denediğinizde eşi benzeri bulunmaz bir tecrübeye sahip olacağınızı da belirtmek isteriz.

Flyboard Sporunun Tarihi

 Birçok spor dalının hikayesi ve geçmişi olduğu gibi elbette bu sporunda tarihi bir hikayesi bulunmaktadır. Flyboard, Fransız uçak mühendisi ve jetski dünya şampiyonu Franky R. Zabata tarafından 2012 yılında tasarlandı. Spor alanında kariyer anlamında başarılı bir geçmişi olan Franky, ‘’Zabata Racing’’ adlı firmasın için bu buluşun patentini aldı. Eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmek için tasarlanan bu buluş, tatil beldelerinin pahalı eğlence hizmetlerinden birisidir.

Flyboard Sporunun Özellikleri

Flyboard, uygulandığı an itibari ile dengenizi sağlamanıza katkıda bulunur. Suyun basınçla püskürtülmesi sonucu kullanılan ve bu basınç sayesinde insanın havalanmasını sağlayan bu araç, profesyonel bir şekilde kullanıldığında denizin içerisinde mükemmel şekilde ilerlemenizi sağlıyor. Kullanan kişinin kontrolü oldukça rahat olduğundan cihaz bu sayede hassas manevralara sahiptir. Suyun üzerinde rahatlıkla flyboard ile 15 metreye kadar yükselebilirsiniz. Tatil planı yapan kişilerin bu spor dalını düşünmelerini ve tatillerine renk katmalarını şiddetle tavsiye ederiz.

5 yorum :

  1. Hocam gayet güzel siteniz başarılar.
    İleride bir domain alırsınız işiniz tamamlanır.

    YanıtlaSil
  2. Hocam gayet güzel siteniz başarılar.
    İleride bir domain alırsınız işiniz tamamlanır.

    YanıtlaSil
  3. flyboard sporuna merakım cezbetti

    YanıtlaSil
  4. Gayet güzel bir makale olmuş ellerine sağlık hocam başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  5. Uzun süredir yapmak istiyordum fakat fiyatları epey pahalı geldi.Neyse ; güzel bir yazı olmuş.
    Takipteyim.

    YanıtlaSil